Palvelu on suljettu.
Lähetä tekstiviesti
EL PIN-koodi lainasumma laina-aika
Esimerkkiviesti: 1234A 300 28

SMS-hakemus:
EL PIN-koodi lainasumma laina-aika numeroon.

Kun lainahakemuksesi on käsitelty, saat siitä tekstiviestin. Vastaamalla tekstiviestiin KYLLÄ, hyväksyt lainaehdot ja rahat maksetaan tilillenne.

Todellinen vuosikorko: 923,36 %- 3191,14%

      
Tekstiviestin hinta 3€/lähetetty viesti. Lainan ottamiseen tarvitaan kaksi tekstiviestiä.

Usein kysyttyä

Miksi rahat eivät ole tulleet tililleni?

Vastasitko varmistusviestiin myöntävästi ”kyllä”? Jos viestiin ei ole vastattu, lainan maksaminen hakijalle keskeytetään. Olethan maksanut edelliset Vippitili-lainasi takaisin? Uutta lainaa ei voida myöntää, jos vanhaa ei ole maksettu.

Miten voin varmistua siitä että lainanhakeminen on turvallista?

Vippitili on turvallinen lainanhakijalle. Tarkistamme henkilötiedot useammasta eri lähteestä. Kun kaikki tiedot täsmäävät toisiinsa, voimme myöntää lainan. Osoitetietojen ja tilinumeron tulee täsmätä sen henkilön nimeen, joka nostaa Vippitili-lainan.

Kenelle lainaa myönnetään?

Lainaa ei myönnetä henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintöjä tai ongelmia aikaisemmin nostettujen Vippitili-lainojen takaisinmaksussa. Lainaa ei myönnetä, jos henkilö-, tai osoitetiedoissa on virheitä.

Miten hoidatte tietosuoja-asiat?

Luovutamme asiakastietoja vain laskutuspalvelulle ja tilanteen vaatiessa perintätoimistolle ja viranomaisille. Käyttämämme palvelimet on suojattu ja niitä päivitetään jatkuvasti tietoturvallisuuden varmistamiseksi.

Miten Vippitili maksetaan takaisin?

Lasku on perillä viimeistään viikon kuluessa lainan nostamisesta. Voit maksaa laskun heti halutessasi. Lainan takaisinmaksuaika on 14–28 päivää ja lainakulut määräytyvät sen mukaan, minkä laina-ajan valitsette lainaa ottaessanne. Eli vaikka maksaisitte lainanne ennen eräpäivää, lainakulut pysyvät samoina kuin laskussa on määritetty. Jos et ole saanut laskua viikon kuluessa lainan nostamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.